Corvin Cable Kft. - Az egyedi megoldás

A Corvin Cable Kft. az erős és gyengeáramú kábelek és vezetékek hazai gyártója.

Cégünk gyártói tevékenysége-partnereink teljes körű kiszolgálása érdekében- műszaki tanácsadással egészül ki, mely segítséget nyújt a szükséges kábelek kiválasztásában illetve a gyártási és alkalmazási tapasztalatok alapján az egyedi igények kielégítésére is.Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományos, harmonizált típusú kábelek gyártására is, melyet folyamatosan bővülő kapacitásunkkal és termékválasztékunkkal igyekszünk vevőink részére elérhetővé tenni.

Napjainkban a belföldi kábelpiac kínálatából hiányzik az egyedi vevőigények gyártói háttere. Egy olyan gyár, amely lokalitásából és szakmai hátteréből eredően gyorsan, rugalmasan, a piaci szereplők igényeinek figyelembe vételével alakítja ki termékkínálatát.

A Corvin Cable Kft. célkitűzései között szerepel a belföldi piaci szereplők egyedi igényeinek kompromisszumok nélküli, innovatív kielégítése. Legyen szó akár a kábelek hosszára vonatkozó egyedi méretezésről, feliratozásáról, a szabványtól eltérő köpenyszínezésről vagy a szigetelésre, érszerkezetre vonatkozó különleges elvárások megvalósításáról.

Cégünk a gyártáshoz szükséges alapanyagok beszerzésekor természetesen figyelembe veszi az EU környezetvédelmi előírásait, így az általunk használt szigetelőanyagok környezetre és emberre ártalmas anyagot nem tartalmaznak(RoHS).

 

Legfrissebb hír

Üdvözöljük honlapunkon!

 

 

Ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, árajánlatkérés céljából, további információért forduljon hozzánk bizalommal.

Tovább